跳至主要內容

前言

全球教育史文學碩士

正規學校教育如何成為全世界所有孩童的共同經歷?科技如何改變教育?國際組織在製定教育政策方面發揮了哪些作用?中國和其他亞洲國家的教育體系如何成為世界上表現最好的教育體系?

 

如果你對這些問題及相關問題感興趣,你可以選擇全球教育史文學碩士(MAGHE)!教育史是一門令人興奮的學科,它研究教育如何隨著時間的推移而發展,因此,使你能夠更好地瞭解當今的教育體系。

 

MAGHE 是獨一無二的,因為它結合了歷史、教育史和以當下為中心的教育科學。課程重心放在自二十世紀以來的現代時期。 MAGHE的特色也在於專注於全球背景下的中國和亞洲。

 

MAGHE將擴大你作為教育工作者或相關職業的專業領域,還會為你攻讀教育或歷史博士學位提供準備。

  • 課程編號
  • A1M106
  • 修業模式
  • 一年全日制

研究生課程

Disclaimer:

Every effort has been made to ensure that information contained in this website is correct. Changes to any aspects of the programmes may be made from time to time due to unforeseeable circumstances beyond our control and the University reserves the right to make amendments to any information contained in this website without prior notice. The University accepts no liability for any loss or damage arising from any use or misuse of or reliance on any information contained in this website.