跳至主要内容
全球教育史文学硕士课程现正招生!

2022年12月21日

全球教育史文学硕士课程现正招生!

课程编号:A1M106

修读模式:一年全日制

截止申请日期: 2023年2月24日

前言

全球教育史文学硕士

正规学校教育如何成为全世界所有孩童的共同经历?科技如何改变教育?国际组织在制定教育政策方面发挥了哪些作用?中国和其他亚洲国家的教育体系如何成为世界上表现最好的教育体系?

 

如果你对这些问题及相关问题感兴趣,你可以选择全球教育史文学硕士(MAGHE)!教育史是一门令人兴奋的学科,它研究教育如何随着时间的推移而发展,因此,使你能够更好地了解当今的教育体系。

 

MAGHE 是独一无二的,因为它结合了历史、教育史和以当下为中心的教育科学。课程重心放在自二十世纪以来的现代时期。 MAGHE的特色也在于专注于全球背景下的中国和亚洲。

 

MAGHE将扩大你作为教育工作者或相关职业的专业领域,还会为你攻读教育或历史博士学位提供准备。

  • 课程编号
  • A1M106
  • 修业模式
  • 一年全日制

研究生课程

Disclaimer:

Every effort has been made to ensure that information contained in this website is correct. Changes to any aspects of the programmes may be made from time to time due to unforeseeable circumstances beyond our control and the University reserves the right to make amendments to any information contained in this website without prior notice. The University accepts no liability for any loss or damage arising from any use or misuse of or reliance on any information contained in this website.